Acte de lliurament dels premis de fotografia Paisatges del Passat

Inauguració de l’exposició de fotos finalistes del certamen.

10_via-lactea-a-lestany-colomina

Millor fotografia de paisatge – J. Peró

La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp  va acollir dissabte 21 de gener  l’acte de lliurament dels premis de fotografia Paisatges del Passat. Aquest certamen creat des de l’Ajuntament de Tremp, ja ha arribat a la seva tercera edició i compta amb bona salut. Un total de 42 participants van presentar les seves fotografies tant per a la categoria de millor fotografia de paisatge, com per a la categoria de millor fotografia científica.

El premi vol posar en valor la riquesa geològica de l’àmbit territorial del projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec. El premi a la millor fotografia de paisatge  està valorat amb 1.200 euros, i en aquesta edició ha estat per al trempolí Jordi Peró amb una espectacular imatge de la via làctia sobre l’estany de Colomina. El premi a la millor foto científica, valorat amb 600 euros, ha estat per al barceloní Estanislau Oliver, amb una imatge de l’erosió del riu al Foradot d’Abella de la Conca. Finalment, han rebut l’accèssit Ivan Almirall amb una foto científica d’una fossilització i la menció del jurat per a Fernando Rivera amb una foto en blanc i negre de la Vall Fosca.

El jurat d’aquesta edició ha valorat la gran qualitat de les 27 imatges que formen l’exposició i que han quedat finalistes. Realment hi ha molt talent al territori a banda de l’espectacularitat del paisatge que ens envolta. Els premis els han lliurat Joan Ubach, alcalde de Tremp; Maria Pilar Cases, regidora de cultura de Tremp; Anna Ritz, regidora de promoció econòmica de Tremp i Laura Soriano, membre del jurat i regidora de joventut.

 

Comments are closed