Quadernets per a nens en establiments del projecte Geoparc Conca de Tremp – Montsec

És una prova pilot que es llançarà per Setmana Santa per promocionar diferents equipaments d’aquest territori.

Diferents establiments turístics del projecte Geoparc Conca de Tremp – Montsec disposaran durant aquesta Setmana Santa d’interessants quadernets que ajudaran als visitants a descobrir el territori d’una manera divertida.

Els llibrets són un suport divulgatiu dirigit a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys perquè dibuixin i pintin una selecció de les principals icones patrimonials del territori. En concret, s’hi tracten sis temàtiques diferents, des d’astronomia, biodiversitat, paleontologia, arqueologia i història amb una base de geologia que fa de fil conductor.

Amb l’eslògan “Atreveix-te a descobrir el projecte Geoparc Conca de Tremp – Montsec” es vol animar al visitant a recórrer el territori del Geoparc aspirant a través dels seus equipaments que donen explicació a l’evolució de la Terra i de la Vida. Entre algunes de les activitats que es proposen hi destaca seguir els rastres dels últims dinosaures que van viure a Europa, experimentar com van viure els primers pobladors humans o submergir-te en la història medieval a través d’un dels castells medievals més bens conservats.

És una iniciativa que s’espera que tingui èxit entre el públic familiar i els faciliti la comprensió d’aquest territori amb un patrimoni geològic d’interès internacional i, de la mateixa manera, potencií les visites als seus principals equipaments. Està previst incorporar progressivament noves temàtiques i equipaments.

Comments are closed