Setmana dels Geoparcs Europeus al projecte Geoparc Conca de Tremp – Montsec (del 26 de maig a l’11 de juny)

Dues setmanes amb un ventall d’activitats repartides pel territori que expliquen com la geologia es vincula amb altres patrimonis

Amb el lema “Descobreix com la geologia es vincula amb altres patrimonis” es presenten un ventall d’activitats per públics de totes les edats on s’entrellacen patrimonis com la cultura, l’astronomia, l’arqueologia, la història i la gastronomia amb el patrimoni geològic, paleontològic i miner.

La Setmana dels Geoparcs Euorpeus permet incrementar la consciència ciutadana en termes de geoconservació i protecció del patrimoni geològic, així com, informar al púbic general sobre les activitats geoturístiques i educacionals als Geoparcs.

Enguany, per primera vegada, el projecte Geoparc Conca de Tremp – Montsec se suma a la celebració de la Setmana dels Geoparcs Europeus, una activitat organitzada pels membres de la Xarxa dels Geoparcs Europeus que té lloc, cada any, entre finals de maig i principis de juny.

Tot i encara no ser Geoparc Mundial de la UNESCO i no entrar en la difusió general de la Xarxa de Geoparcs Europeus, el territori Conca de Tremp – Montsec treballa en la línia dels Geoparcs Mundials. Per això, el projecte Geoparc vol que aquest any marqui un punt de partida en la celebració d’aquesta Setmana amb activitats que es troben repartides per tot l’àmbit del projecte Geoparc. En aquesta primera edició es compta amb la participació d’un total de 10 municipis amb més d’una vintena d’activitats, la majoria de les quals són gratuïtes.

Triptic_Set Geoparcs-02b

 

Comments are closed