Curs de recorreguts geològics i geogràfics pels Pirineus Centrals

Des del diumenge 16 de juliol i fins al 20 d’aquest mes, s’està duent a terme el curs “Recorreguts geològics i geogràfics pels Pirineus Centrals”, que organitza el col·legi oficial de Doctorats i Llicenciats de Catalunya.

imatge 1

Curs CDL juliol 2017. Imatge d’Elisabet Garrabou

El centre d’aquest curs és Coll de Nargó, una indret del projecte Geoparc Conca de Tremp – Montsec amb una gran riquesa paleontològica. A més, agrafa un àmbit territorial que abarca part de les comarques de l’Alt Urgell, Pallars, Solsonès i la Noguera.

Es tracta d’un curs de geologia i geografia física de camp, en el qual es pretén fer un reconeixement paleontològic i aprofundir-hi. A més, els assistents descobriran i descriuran les roques i minerals que es puguin trobar durant les sortides de camp. Alhora, coneixeran la mineria, la geografia ambiental i els riscos geològics d’aquestes comarques.

Comments are closed.