Resolt el Concurs Instagram del Geoparc Conca de Tremp – Montsec amb premis a les cases rurals de El Cinquè Llac

El concurs volia celebrar amb la població que #SomGeoparc Mundial de la UNESCO i promocionar aquest ric i divers territori.

 

El concurs es va organitzar amb la finalitat de celebrar que el territori Conca de Tremp – Montsec va aconseguir la designació de Geoparc Mundial de la UNESCO el passat 17 d’abril. Alhora ha servit per dinamitzar la xarxa social Instagram i donar a conèixer a través de les fotografies, els diversos i espectaculars paisatges d’aquest territori reconegut internacionalment.

Aquest va tenir lloc del 15 de juny al 15 de setembre i durant aquest període hi van participar una trentena d’instagrammers que en total han presentat més d’un centenar de fotografies. Un cop finalitzats els terminis es va procedir a seleccionar les 20 fotografies amb més likes, les quals agrupaven 5 participants. Per aquest motiu es va continuar en el rànquing fins a aconseguir un 6è guanyador.

L’al·licient del concurs ha estat el premi el qual s’ha relacionat El Cinquè Llac pel fet de ser aquest un projecte de turisme responsable i sostenible que representa clarament els valors del Geoparc. Per això, han estat un total de 6 premis valorats en uns 125 euros cadascun que consisteixen en una mitja pensió als diferents allotjaments rurals d’El Cinquè Llac per a dues persones. Alhora els guanyadors podran explorar, si ho desitgen, aquesta ruta màgica on s’hi vincula la geologia amb mite si llegendes, tradicions i autenticitat.

Pantà de Sant Antoni d’Alícia Navarro. Una de les fotografies guanyadores

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El sorteig dels premis s’ha realitzat el 16 d’octubre de forma aleatòria i els guanyadors el podran gaudir entre el dia 1 de novembre de 2018 i el 31 de març de 2019 del premi, convertint-se en autèntics ambaixadors tant del Geoparc com de El Cinquè Llac.

 

 

Comments are closed.