Camps de treball

La riquesa geològica del nostre territori es difón des de diversos àmbits. Els joves són un dels sectors més importants de la societat i si ells valoren el seu entorn, faran d’ambaixadors i el preservaran. Projectes:

  • Reading life in the rocks
  • Taller de geologia per a joves

Reading life in the rocks

camptreballtremp4.jpgDes de l’any 2012 s’està duent a terme el camp de treball internacional de geoleogia  Reading life in the rocks organitzat per l’Ajuntament de Tremp i la Fundació Catalana de l’Esplai.

El projecte enllaça l’estudi i la divulgació de les Ciències de la Terra, atès la importància que tenen a la Conca de Tremp per la seva riquesa geològica i paleontològica, amb accions de servei a la comunitat. En les darreres edicions s’han dut a terme diferents intervencions dins el projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec, com per exemple a la zona dels Nerets de Vilamitjana, un indret d’interès cultural, paisatgístic i paleontològic del municipi.

La proposta s’adreça a joves d’arreu del món d’edats compreses entre els 18 i els 25 anys i cada edició té un màxim de 24 participants.

Noticia a TV3 de l’edicció de l’any 2013: segueix aquest enllaç


Taller de geologia per joves 2014

Coneix el teu entorn a través de les seues pedres

tallerxjoves.jpg

Amb l’objectiu de donar a conèixer les riqueses naturals i paisatgístiques del nostre municipi, l’Ajuntament de Tremp a través de l’empresa Eureka, ha organitzat un taller de dos caps de setmana adreçat a nois i noies de 14 a 25 anys.

Els joves participants al taller aprendran de forma pràctica i divertida nocions bàsiques de geologia i també coneixements sobre el seu territori més proper. Les persones interessades en participar en aquest taller han d’enviar un correu electrònic a l’adreça jsopena@tremp.cat amb el seu nom, cognoms, edat i telèfon de contacte.

El taller preveu realitzar sortides pràctiques de camp i dinàmiques grupals.

Els dies previstos són els dissabtes 24 i 31 de maig i els diumenges 25 de maig i 1 de juny. L’horari serà de 10h a 14h i de 16h a 20h el dissabte i de 10h a 14h el diumenge

Comments are closed